Westrodestraat 91 - 1861 Wolvertem
Gsm : 0478 63 93 65 0478 63 93 65

Het veilig vellen van bomen

Een tuin met mooie, grote bomen geeft meteen een indrukwekkend uitzicht. Maar ook deze giganten moeten regelmatig onderhouden worden. Omdat dit om een gevaarlijke klus gaat, doet u best beroep op een expert. Het is een opdracht die met veel precisie moet uitgevoerd worden. Kies daarom voor een echte tuinexpert en contacteer Tuinen Van Cappellen voor het vellen van bomen in Grimbergen.

Vellen

De ruime ervaring in het vakkundig vellen van bomen garandeert u veilig uitgevoerde werken en een optimaal resultaat. Deze klus is niet enkel intensief, maar ook best gevaarlijk. Een optimale concentratie is daarbij opportuun om zowel de veiligheid van de tuinmannen als van de ruime omgeving te verzekeren. Heel wat externe factoren zorgen ervoor dat er al dan niet extra veiligheidsmaatregelen genomen moeten worden. Staat de boom in een dichtbebouwde omgeving? Waar bevinden zich de dichtstbijzijnde straten en hoe zit het met de wind en andere weersverwachtingen? Tuinen Van Cappellen in Grimbergen beschikt bovendien over het juiste materiaal om bomen te vellen die zich op de meest moeilijk bereikbare plaatsen bevinden. Ook het verwijderen van wortels en frezen kan door hen uitgevoerd worden.

Vrijblijvend advies

Neem geen risico’s en doe beroep op Tuinen Van Cappellen voor het snel en correct vellen van bomen. Wenst u bovendien ook het tuinonderhoud van de rest van uw tuin? Of zijn er andere tuinwerken die moeten geklaard worden? Aarzel niet en neem contact op. Vul het contactformulier in voor bijkomende informatie of bel meteen voor een afspraak. Deze vakmannen komen graag langs voor vrijblijvend advies of de opmaak van een gratis offerte.